Vissza a hírekhez

Erzsébet Királyné Szálloda*** - mindig a központban

2018.02.13.

A gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda megszokott vendégszeretetével várja vendégeit megújult és izgalmas programokkal, Gödöllő főterén, a Királyi Kastély szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 25 percre. 

Csomagajánlatok:

7.500,- Ft* / fő, mely tartalmaz:

  • 3 fogásos felszolgált vacsorát;
  • terembérletet;
  • kávészünetet édes és sós aprósüteményekkel.

16 000,- Ft* / fő, mely tartalmaz:

  • 3 fogásos felszolgált vacsorát;
  • kávészünetet édes és sós aprósüteményekkel;
  • terembérletet;
  • szállást standard kétágyas szobában.

*A fenti árak ÁFA szempontjából bruttók, min. 20 fő részvétele esetén érvényesek, nem tartalmazzák a programok és az idegenforgalmi adó összegét.

Ízelítő a tavaszi programajánlatokból:

  • Indiana Jones függőhídja - hídépítő stratégiai élményjáték

Az ember kezdetben csak a természet által létrehozott „hídszerkezeteket” használta, mint a vízfolyások vagy szakadékok felett átívelő kidőlt fatörzseket, természetes boltozatokat, lecsüngő liánokat. Később maga is létrehozott ilyeneket. A program ezt az építkezési formát hivatott előtérbe helyezni, ám nem csupán az építésen a cél. 

A „hozzávalókat” a résztvevők kalandos útjuk során gyűjtik össze. A természet és a mai modern technika a segítésükre van, ám az együttes feladat megoldás, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem nélkülözhetetlen!

  • Íjharc - archery tag élményjáték

Az archery tag, azaz az íjharc hazánkban még alig ismert harci élményjáték. Egy íjjal és a hozzá tartozó speciális nyíllal űzik, aminek hegye tompa, félkemény hab, így használata veszélytelen. A hangulatos játékot egy akadályokkal kialakított pályán űzik fejvédővel. A játék során csapatok küzdenek meg egymással. Igazi csapatjáték, igazi stratégiák, felhőtlen szórakozás és élmény! Minden korosztálynak ajánlott.

Kérjen személyre szabott árajánlatot az info@dayholiday.hu email címen!

Ajánlott hírek
Hangulatos és sokszínű rendezvények Pécsett a Hotel Makár Sp...

A szálloda nyugodt, csendes, inspiráló helyszín rendezvényekhez, de mégis, Pécs belvárosának közelsége miatt, egy nyüzsgő, hangulatos és szórakoztató környezetben várja vendégeit.

Tovább
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** - A teljesség harm...

Alapozza meg üzleti sikereit kollégáit inspiráló csapatépítő tréningek keretében a Balneo Hotel Zsoriban****! Tegye színesebbé a kötelező szakmai programokat a szálloda által nyújtott wellnessélményekkel, az Egri borvidé...

Tovább