Hírek

Lillafüredi Palotaszálló: Több, mint egy helyszín

Ne késlekedjen, itt az ideje elkezdeni az idei célok és tervek újragondolását. Hozza lendületbe cégét, ösztönözze kollégáit összehangoltabb csapatmunkára, legyen sikerekkel teli a 2018-as év!  

Tovább
Hangulatos és sokszínű rendezvények Pécsett a Hotel Makár Sp...

A szálloda nyugodt, csendes, inspiráló helyszín rendezvényekhez, de mégis, Pécs belvárosának közelsége miatt, egy nyüzsgő, hangulatos és szórakoztató környezetben várja vendégeit.

Tovább
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** - A teljesség harm...

Alapozza meg üzleti sikereit kollégáit inspiráló csapatépítő tréningek keretében a Balneo Hotel Zsoriban****! Tegye színesebbé a kötelező szakmai programokat a szálloda által nyújtott wellnessélményekkel, az Egri borvidé...

Tovább
Greenfield Hotel Golf & Spa****superior - A golf és wellness...

Megújult kávészünet kínálattal és különleges gasztroshow-val várja vendégeit a Greenfield Hotel!

Tovább
Art Hotel Szeged**** - A belváros szívében

Az Art Hotel Szeged modern négycsillagos környezete és a pezsgő belváros adta lehetőségek mindenről gondoskodnak, hogy munkája eredményes legyen – a tavaszi fáradtságot Szegeden elfeledheti.

Tovább
Károlyi-Kastély Hotel & Restaurant - Kikapcsoltam!

A hatezer négyzetméteres Károlyi-Kastély Hotel & Restaurant-nak egy ötven hektáros terület ad otthont, amely terület kiválóan alkalmas többek között csapatépítő tréningek, nagyszabású rendezvények megszervezésére és...

Tovább
Erzsébet Királyné Szálloda*** - mindig a központban

A gödöllői Erzsébet Királyné Szálloda megszokott vendégszeretetével várja vendégeit megújult és izgalmas programokkal, Gödöllő főterén, a Királyi Kastély szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 25 percre.

Tovább
Kreinbacher Birtok - Somló és a kortárs építészet találkozás...

A birtokközpont főépületéből és a kóstolóterem ablakaiból egyaránt a somlói mikrokörnyezet köszön vissza: vidék, szőlő, nyugalom.

Tovább
Több mint hússzoros a túljelentkezés a hamburgi Elbphilharmo...

Továbbra is töretlen a nemzetközi érdeklődés a németországi Hamburg új koncertpalotája, az Elbphilharmonie iránt, a hangversenyekre szóló jegyekért a nyitás után egy évvel is több mint hússzoros a túljelentkezés.

Tovább
Megnyílt Budapest első, közvetlen terminál összeköttetéssel...

Január elejétől már vendégeket fogad hazánk első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel.

Tovább
Korcsolyapályája a Hotel President teraszán

A főváros legegyedibb panorámájával rendelkező jégpályáján korcsolyázhatunk február végéig a Hold utcában található Hotel President tetőteraszán.

Tovább
Szőke Mátyás lett 2017-ben az Év bortermelője

Szőke Mátyás mátrai borász nyerte el 2017-ben az Év bortermelője Magyarországon címet.

Tovább