Hírek

Kiállítást ajándékozott Zenta városának a Budavári Önkormány...

A Zentai Városi Múzeumban Zentai csata és a magyarországi visszafoglaló háborúk címmel nyílt emlékkiállítás, amelyet a Budavári Önkormányzat ajándékozott testvérvárosának.

Tovább
Megnyitott a The Three Corners Lifestyle Hotel

Néhány hónapos próbaüzem után szeptember hetedikén ünnepélyes keretek között megnyílt a The Three Corners Hotels legújabb, négycsillagos budapesti egysége a Hőgyes Endre utcában. 

Tovább
Ökocentrum és szálloda épül Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn

Elkezdődött a Pangea Ökocentrum és Szálloda építése Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn. Az állatpark mellett háromszintes, 38 szobás hotelt, valamint oktató- és konferenciaközpontot hoznak létre 2018 júniusáig.

Tovább
Ötlet-Termet nyitott a Gellért

Kreatív sörkonyhával párosított Ötlet-Terem nyílt a patinás Gellért Szálló sörözőjében. Az inspiráló környezetben „terem az ötlet”, ezért ajánlják cégeknek, különböző vállalati közös eseményekre.

Tovább
Pécsett nem ér véget a nyár augusztusban

Szeptembertől fesztiválok forgataga színesíti a város életét: Pécsi Napok, Pécs City Karnevál, Tánctalálkozó, Bordalfesztivál, Mecsek Rally, Villányi Vörösbor Fesztivál, valamint családi programok és kulturális kiállítás...

Tovább
Megújult a belvárosi City Hotel Ring

Szálloda rekonstrukciós programba kezdett a City Hotelek menedzsmentje, melynek első lépéseként a több mint húsz éve a Szent István körúton üzemelő City Hotel Ring szálloda esett át teljes körű renováláson.

Tovább
Jövőre nyílik Szentes első szállodája

Szentes első szállodája 2018 júniusától várja vendégeit. Az Open Hotel mindössze 400 méterre lesz a Szentesi Üdülőközpont fürdőjének bejáratától.

Tovább
Klebelsberg Kastély Budapest

A Klebelsberg Emlékház kitűnő adottságokkal bír a legkülönfélébb rendezvények lebonyolításához. A két rendezvényterem felszereltségéhez tartozik a beépített projektor és hangosítás, hatalmas ablakok gondoskodnak a termés...

Tovább
Balatonfüred legújabb négycsillagos szállodája

2017. júniusában megnyílt az Akadémia Hotel****, Balatonfüred legújabb négycsillagos szállodája, csodálatos balatoni panorámás tetőterasszal és wellness szolgáltatásokkal.

Tovább
Inspiráló környezet, professzionális munkafeltételek

Szervezze a Pilvax Hotel**** Kalocsában Ön is céges rendezvényeit! Köszöntse kollégáival az őszt nyugodt környezetben, távol a megszokott irodai légkörtől egy vagy több napos program keretében. 

Tovább
Science Hotel**** Business ajánlat

A Science Hotel**** Szeged egyik legújabb design szállodája. Ha sokszor jár üzleti úton, és unja a szokványos helyeket, akkor ebben a hotelben meg fogja találni, amit keres. Attól, hogy a munka miatt kell máshol aludni,...

Tovább
Szakma és pihenés egy helyen

A Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok szállodában minden adott egy magas színvonalú tréning vagy konferencia lebonyolításához: balatoni panorámás, mobil fallal szekcionálható konferenciatermek beépített techni...

Tovább