GYIK

35 fő alatti rendezvénye van?

Könnyen, gyorsan, online szeretne szervezni? 2016-tól erre is lehetősége van a Day Holiday SmartPlatform ajánlatkérő rendszerünk segítségével. Új alkalmazásunk segítségével időt és költséget spórolhat meg. Kérjen ajánlatot a Konferenciakonline.hu oldalunkon közvetlenül a rendezvényhelyszínektől!

Viszont, ha Ön 35 fő alatti rendezvény esetén is igényli személyes jelenlétünket és testreszabott szolgáltatásunkat, akkor forduljon hozzánk bizalommal.

Hogyan tudok ajánlatot kérni?

Az Ön által közölt szempontok alapján az ajánlatkérő rendszer szűri a lehetséges helyszíneket. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani az időpontot, létszámot és az igényelt szolgáltatások körét. A weblap által biztosított kommunikációs felületen megérkezik a szálloda válasza a pontos árakkal, paraméterekkel. Itt később bármilyen módosítást kérhet, a szálloda válasza közvetlenül Önhöz jut el, a lehető legrövidebb időn belül. Ez a párbeszéd (információ csere) biztonságos, zárt rendszeren keresztül zajlik. Keressen kipróbált minőségű rendezvény helyszínek között!

Mi a teendője, ha 35 főnél nagyobb rendezvényt tervez?

Amennyiben Önnek 35 főnél nagyobb létszámú céges rendezvénye van, keressen minket bizalommal az info@dayholiday.hu címen, vagy a Konferenciakonline ajánlatkérő rendszerén keresztül is kapcsolatba tud lépni velünk. 
Miután kiválasztotta a szállodákat, a felugró ablakban azt jelölje meg, hogy 35 fő feletti rendezvényt szeretne szervezni. 
Cégünk mottója, hogy úri szabóságként működik. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk várja megkeresését és hamarosan küldjük Önnek testre szabott ajánlatunkat.