Rólunk

A Day Holiday Kft. 1995-ben alakult, mint az első magyar alapítású rendezvény és konferencia szervező cég. Alaptevékenysége mellett irodánk több szakmai weblapot is működtet. Ezek: www.konferenciakonline.hu, www.wellnessonline.hu , www.dayholiday.hu

Ez utóbbi két oldal tartalmáról bővebben az adott oldalakon kap tájékoztatást.

A www.konferenciakonline.hu oldal elsősorban a szakmának, konferenciák, rendezvények szervezőinek szól. Amennyiben Önnek 35 fő, vagy annál kisebb létszámú céges rendezvénye van, akkor regisztrálás után vegye igénybe oldalunk szolgáltatásait! A prospektusban megtalálhatók azok a szállodák, rendezvényhelyszínek, éttermek, szolgáltatók, akiktől a Day Holiday SmartPlatform rendszeren keresztül azonnal ajánlatot tud kérni. A Konferenciakonline időszakos hírlevelei a katalógusban található szállodák akcióiról, újdonságairól tájékoztatják a hírlevélre feliratkozókat.

A Day Holiday

Amennyiben Önnek 35 főnél nagyobb létszámú céges rendezvénye van, keressen bizalommal minket a www.dayholiday.hu honlapon, vagy a Day Holiday SmartPlatformon.

Cégünk mottója, hogy úri szabóságként működik. Amennyiben Ön 35 főnél kisebb rendezvényére is igényel testre szabott szolgáltatást, ahol a helyszínen személyesen is jelen vagyunk, látogassa meg a Day Holiday Kft. weboldalát !

A Day Holiday rendezvényszervező iroda tevékenységi köre

konferenciák, tréningek, céges események, díszvacsorák, termékbemutatók, műsoros estek, vállalati napok, incentive utak, családi napok, tematikus rendezvények és kiegészítő programok szervezése, legyártása és lebonyolítása.

A Day Holiday csapata

A Day Holiday csapatát sok éves szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkatársak alkotják, akik elkötelezettek, lelkesek, és várják az Ön jelentkezését. >>